Wil je hardnekkige kalkaanslag verwijderen en zoek je een waterontharder? Download gratis het populaire eBook!

'Jouw kalkprobleem opgelost zonder zout en onderhoud'

Wil jij je ontdoen van je kalkprobleem en weet je niet goed voor welke waterontharder je moet kiezen? Lees in ons gratis eBook welk type waterontharder het meest geschikt is om jouw probleem te verhelpen. 

AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn. We beseffen dat water de basis is van al het leven. En het verdient dan ook onze focus.

OVER AguaVibes

© 2021 AguaVibes. All rights reserved

CONTACT

AguaVibes
Middelmolenlaan 175
2100 Antwerpen

T:03 808 33 36

Je hebt in jouw woning last van kalkvorming in je leidingen en apparaten. Dat kan leiden tot tot een verminderd functioneren van en schade aan je huishoudelijk apparaten. En bijgevolg tot zware kosten.

Je stoort je aan de witte vlekken op je kraanwerk, lavabo’s, aanrechten, toiletten of douchewanden. Deze vlekken zijn een gevolg van kalk dat zich heeft afgezet. Ze ontsieren niet alleen jouw sanitair, maar ze zijn eveneens een nachtmerrie voor de schoonmaak.

Om onnodig plastic afval te vermijden, wil je overstappen op kraanwater voor je drinkwater. Wel wil je zeker zijn dat het water dat je drinkt ook echt gezond is voor jou en je gezin. In ons eBook lees je over een oplossing om kraantjeswater met 70 % meer mineralen te bekomen.

Wanneer ons eBook jou vooruit kan helpen:

Er zit nogal veel kalk in ons leidingwater. Omdat er zoveel verschillende soorten waterontharders op de markt zijn, was het fijn om een grondig, maar toch technisch, overzicht te vinden van de beschikbare oplossingen.

Marc Jorissen, Londerzeel

"

"

"Met onze producten stellen wij gezonde en effectieve technieken voor zuiver leidingwater op een betaalbare en toegankelijke manier beschikbaar voor het grote publiek. Dat is niet alleen goed voor jouw gezondheid, maar ook voor je huisdieren, planten, huishoudelijke apparaten en de natuur."

Waarom AguaVibes?

- AguaVibes

Download nu je gratis eBook

(tijdelijk aanbod)

Hoe ons gratis eBook jouw kalkprobleem helpt op te lossen:

Je ziet hoe kalk ontstaat en we introduceren alle soorten waterontharders die op de markt beschikbaar zijn. 

Je kan het verbruik, de aankoopkost, impact op je gezondheid, milieuvriendelijkheid en plaatsing van alle waterontharders vergelijken.

Je beschikt na het lezen over de juiste kennis om de beste waterontharder te zoeken voor jouw kalkprobleem.

Ik wil het gratis eBook

Lees in ons gratis eBook "Jouw kalkprobleem opgelost zonder zout en onderhoud" wat de voor- en nadelen zijn van verschillende soorten waterontharders.

T:03 808 33 36E: info@aguavibes.com